woensdag 26 april 2017 Vacature arts-onderzoeker/promovendus Endometriose

Locatie Veldhoven - locatie Eindhoven
  
Máxima Medisch Centrum (MMC) is een vernieuwend en ondernemend ziekenhuis met meerdere topklinische functies. MMC stelt zich ten doel Brabant gezonder te maken door het aanbieden van hoogwaardige medisch specialistische kennis en vaardigheden. Ruim drieduizend medewerkers, waaronder ruim tweehonderd medisch specialisten, zetten zich hier elke dag met hart en ziel voor in. Het ziekenhuis heeft twee locaties: Veldhoven en Eindhoven. In Veldhoven ligt het accent op acuut en complex, in Eindhoven op electieve zorg.
  
MMC biedt een uitdagende werkomgeving die gericht is op continu verbeteren. Twaalf medisch-specialistische en tal van andere opleidingen zorgen voor een stimulerend opleidingsklimaat. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, wederzijds vertrouwen en innovatie.
  
Medisch Specialistisch Bedrijf MSB de Medici
MSB de Medici is een maatschap die per 1 januari 2015 is opgericht, waarin alle in MMC werkzame vrijgevestigd medisch specialisten zijn verenigd. Op dit moment bestaat de maatschap uit 130 leden. MSB de Medici biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze. De maatschap heeft opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan en wil innovatief en ondernemend zijn. MSB de Medici werkt op een professionele manier samen met het ziekenhuis.
  
Endometriose is een van de aandachtsgebieden binnen MMC. Het maakt onderdeel uit van Bekkenzorg Máxima en Centrum voor Kijkoperaties. Bijzonder hierin is dat er een nauwe samenwerking bestaat tussen meerdere specialismen, o.a. chirurgie, urologie en radiologie.
  
Endometriose is een aandoening waarbij het endometrium zich buiten de baarmoeder bevindt. De focus van het onderzoek ligt met name bij klinische vraagstellingen. Het onderzoek zal gebeuren in samenwerking met o.a. MUMC+ en Radboud UMC.
  
Voor het onderzoek op het gebied van endometriose zijn we op zoek naar een
  
ARTS-ONDERZOEKER/PROMOVENDUS ENDOMETRIOSE

36 uur per week

Functieomschrijving
Als arts-onderzoeker verricht je onderzoek naar endometriose bij voorkeur op het gebied van discrete choice experiments en het gebruik van decision aids bij endometriose en kinderwens. Om samen met de patiënt een goede keuze van behandeling te kunnen maken is jouw onderzoek hard nodig. Je krijgt de mogelijkheid om op je onderzoek te promoveren. Jouw ideeën die kunnen bijdragen aan het onderzoek horen wij graag van je.
   
Als arts-onderzoeker krijg je de mogelijkheid te participeren in alle theoretische en praktische onderwijsactiviteiten van de gynaecologie.
  
Functieprofiel

  • Je bent een ambitieuze (basis)arts met affiniteit met benigne gynaecologie en hebt de ambitie om het onderzoek naar endometriose naar een hoger niveau te brengen
  • Je wil graag klinisch werk combineren met wetenschappelijk onderzoek én hierop promoveren
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en onderzoek te verrichten, en hebt hierin ook al de nodige ervaring opgedaan
  • Je zoekt de samenwerking met anderen, waaronder collegae-onderzoekers
  • Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in dit vakgebied

  
Arbeidsvoorwaarden

  • Je komt in dienst van MSB de Medici en bent werkzaam voor de vakgroep gynaecologie
  • Je wordt aangesteld voor het promotieonderzoek voor de duur van 36 maanden
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in FWG 65.
  • Wij denken graag mee over je ambities en carrière. Bij goed functioneren kan er ondersteuning geboden worden bij het vinden van een opleidingsplaats.

   
Contactinformatie
Informatie wordt je graag verstrekt door mw. prof.dr. Marlies Bongers, bereikbaar via telefoonnummer: 040-888 8384
 
Wij ontvangen graag jouw sollicitatie vóór 24 mei 2017.
  
Je kunt je sollicitatie mailen naar:
gynaecologie.secr@mmc.nl t.a.v. prof.dr. M.Y. Bongers
  
Een schriftelijke sollicitatie kun je sturen naar:
Máxima Medisch Centrum
Prof.dr. M.Y. Bongers, gynaecoloog
p/a secretariaat gynaecologie
Postbus 7777
5500 MB Veldhoven

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek
(040) 888 83 80

Openingstijden 
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving

 

Aanvullende contactinformatie